Modanisa Dergi|Mutluluğu Paylaş!
17 Tem 2019
Bu kez iki sayı birlikte, daha hacimli bir dergiyle karşınızdayız. Temmuz ve Ağustos gibi yılın en sıcak dönemine denk gelen Modanisa dergimizde, püfür püfür bir yaz geçirmeniz için elimizden geleni yaptık 🙂
Türkiye’nin en çok turist çeken ören yerlerinden biri olan Efes’te yaptığımız çekimlerde, uçuş uçuş elbiselerden oluşan bir koleksiyon bulacaksınız. Efes’in kavurucu sıcağı altında, antik bir kentin izlerini takip ettik. Bu büyülü mekanda kadim eserlerin yolu etnik dokularla kesişti.
İzmir Urla’daki botanik parkında yapılan çekimlerde ise, sıcaklıklar bunaltıcı derecelere yükselirken, kendini güneşe bırakmak istemeyenler için doğayla dost serinlik seçeneklerini görselleştirdik. Bu koleksiyonda, tazelik veren tropikal desenlerle canlı renklerin enerjisi tatil haline eşlik ediyor.
Geri planda İstanbul Boğazı’nın eşsiz maviliğini görebileceğiniz çekimlerimizde, çoğu zaman gösterişli karakteriyle öne çıkan abiyeleri olabildiğince naif ve sade çizgide karşınıza getirmeye çalıştık. Bu abiyelerde, uçuşan kumaşların verdiği romantik etki pastel tonlarla güçlenirken; volan, fiyonk ve payet detaylar masalsı düşlerden ayrılmıyor.
Yine Boğaz’da gerçekleştirdiğimiz marin çekimleri, serinleten bir esinti olarak size yansısın istiyoruz. Baş döndüren masmavi gökyüzü, tepede ışıldayan sıcacık güneş ve serin sular… Yaz stilinin en cool anlarını, sayfalarımızdaki mavi yolculukta yaşayacaksınız.
Ağustos ayı, yine önemli bir bayram ayı: “Küsmek ve darılmak için bahaneler aramak yerine, sevmek ve sevilmek için çareler arayın” diyen Mevlana’nın izinde yürümemek için bahanemiz mi var?
Hepinize püfür püfür bir yaz ve sevgiyi, neşeyi, mutluluğu paylaştığınız, paylaşmanın tadına vardığınız güzel bir bayram diliyoruz.
Modanisa dergiyi incelemek için tıklayınız.
Sağlıcakla kalın.
Modanisa Ailesi
Yazara ait Diğer Yazılar
Önerilen Yazılar

Halima Aden, Modanisa’nın global marka elçisi oldu
06 Eyl 2021 - Aktüel

Modanisa’dan Filistin’e destek: Hedef 1 milyon TL
11 Haz 2021 - Aktüel

Modanisa’dan 140 ülkeye naklen: Moda Şimdi!
16 Nis 2021 - Aktüel